MOLLIBIKE

Fietsenmaker Almelo

Mollibike beschermt en onderhoud uw racefiets of mountainbike.

Mollibike is een fietsenmaker in de omgeving Almelo die voor u de onderstaande werkzaamheden kan uitvoeren:

  • Klein onderhoud aan uw racefiets of mountainbike zoals het vervangen van banden, kettingen, cassettes tot het afstellen van de remmen en derailleurs..
  • Uw racefiets of mountainbike voorzien van een beschermde behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil niet hecht aan uw fiets. Hierdoor wordt het reinigen van uw fiets een stuk eenvoudiger. De behandeling is al mogelijk vanaf €20,-

    Mollibike is een officieel servicepunt van Pro Team Bicyclecare.

Nieuws


Terug naar overzicht

14-07-2020

FFWD (Fast Forward) Carbon wielen

Op zoek naar een goede FFWD wielset? Dan ben je bij Mollibike aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige carbon Fast Forward wielen. FFWD is zowel in Nederland als België zeer populair onder fanatieke wielrenners. Buiten de kwaliteit van de wielen heeft dit te maken met de presentatie: zo ontvang je iedere wielset is een stijlvolle wieltas. Dit soort details dragen bij aan de totale merkbeleving, die bij Fast Forward tot in de puntjes verzocht is.

Waarom kiezen voor FFWD (Fast Forward) wielen?

FFWD staat bekend om kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij zijn de wielen van dit merk zonder uitzondering vederlicht. Fast Forward maakt uitsluitend uitzonderlijk stijve carbon wielsets met een lange levensduur. Alle wielen van dit Nederlandse merk worden met de hand gemaakt en aan ieder detail wordt aandacht besteed. Fast Forward is een klein bedrijf waar passie en vakmanschap voorop staan. Dit merk je met FFWD onder je racefiets over het asfalt raast. Een genot dat zijn gelijke niet kent binnen de wereld van het wielrennen!
Een korte geschiedenis van FFWD

FFWD bestaat pas sinds 2006. Ondanks de korte geschiedenis is het merk inmiddels befaamd binnen het nationale en internationale profpeloton. De standplaats van het bedrijf is Zwolle. Het karakter van het bedrijf staat boordevol passie en beleving. Dit wordt erkend door liefhebbers in België en Nederland en zodoende verkoopt Mollibike veel van deze topkwaliteit wielen. Binnen het profpeloton gebruikt onder andere Direct Energie (ploeg van Niki Terpstra) de wielen van FFWD. Ook bij triatleten heeft het merk naam gemaakt. De aerodynamica van FFWD wielset is uitzonderlijk goed.

FFWD tyro disc shimano, complete set €749,-


Neem contact op voor de voorraad en levertijd.Terug naar overzicht


 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram