MOLLIBIKE

Fietsenmaker Almelo

Mollibike

Beschermt en onderhoud uw racefiets en mountainbike!

Chain coating testers gezocht

Chain coating testers gezocht!

De droogsmeer ketting coating die ALLE seizoenen te gebruiken is! Diep doordringend droogsmeercoating met Nanopore Technologie. Vult de kleinste oneffenheden in het metaal tot op nanoschaal. Daardoor ontstaat er een extreem glad oppervlak die tot de klei

De droogsmeer ketting coating die ALLE seizoenen te gebruiken is! Diep doordringend droogsmeercoating met Nanopore Technologie. Vult de kleinste oneffenheden in het metaal tot op nanoschaal. Daardoor ontstaat er een extreem glad oppervlak die tot de kleinste details volledig beschermd en gesmeerd is. Een zeer lage wrijvingscoëfficiënt (0,02-0,06) zorgt voor extreem weinig weerstand in de ketting, zeer soepel lopen en schakelen is hierdoor verzekerd voor een lange periode.

Na smeren ontstaat een droge smeerfilm die geen stof aanhecht. Bij regelmatig smeren van ketting met deze coating kan de levensduur tot wel 3 maal worden verlengd.

Vormt een zeer duurzame extreem dunne smeercoating die slijtage van bewegende delen vrijwel elimineert. Is op natte oppervlakken aan te brengen, reinigt, verdringt vocht, lost vuil op en kruipt naar de meest ontoegankelijke gedeelten. Voorkomt de vorming van roest, maakt vastzittende verroeste en bevroren delen weer gangbaar

Voordelen van de chain coating:

Minder slijtage op draaiende delen.
Extreem lage wrijvingscoëfficiënt.
Wattage winst door weinig wrijving. (5 tot 10 watt)
Geen vuil aanhechting.
(Zout) waterbestendig.
Diep doordringend.
Goede corrosiewering.
Langdurige standtijd.
Biologisch afbreekbaar.

Op dit moment is het product nog in ontwikkeling en zoeken we fanatieke fietsers die deze coating willen testen. Lijkt jou dit interessant vul dan het onderstaande formulier verblijvend in.


Artikelnummer:
MOL004
Prijs:
€ 0,00
Inbegrepen btw 21%
€ 0,00

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending
E-mailen
Bellen
Map
Instagram